Selecteer een pagina

Business Coaching

Business Coaching

Businessadvies

Het ondernemerschap ben je 1, 5 of 15 jaar geleden ‘aangegaan’. Je bent gestart en hebt de afgelopen jaren ontdekt dat het ondernemerschap bestaat uit keuzes maken en risico’s nemen. Daarbij kom je regelmatig voor vragen te staan:

  • Wat is mijn kostprijs en wat moet ik aan omzet halen om mijn kosten te dekken?
  • Hoe breid ik mijn onderneming verder uit of hoe werk ik samen met anderen?
  • Wanneer investeer ik of neem ik personeel aan?

Vragen die je de afgelopen jaren intuïtief of rationeel hebt beantwoord. Vragen die je vanaf nu alleen wilt en kan beantwoorden, als je inzicht in de cijfers hebt en hebt ‘omgedacht’. Als dat nodig is: aangevuld met belastingadvies.

 

Met Analysyd

Om de juiste koers te bepalen en te houden, ga je zeer doelgericht aan de slag met een bedrijfskundige als kritische vragensteller. Op die momenten die daarom vragen. Een keer per maand, of per kwartaal. Of tijdens een periode waarin je nog wat scherper aan de wind wilt zeilen …

Via een pragmatische en doelgerichte werkwijze, neem je met Annelies Schuler de facetten van jouw ondernemerschap door. Daarbij staan jij en jouw ‘ondernemersfase’ altijd centraal. Annelies Schuler adviseert en begeleidt je op een vakkundige, oplossingsgerichte manier. Verfrissend én verrassend.

Contact met Analysyd?
Bel, mail of
vul het formulier in

M 06 – 20 81 60 17
 annelies@analysyd.com

Stuur je bericht

Lidmaatschap RB