Selecteer een pagina

Bedrijfsovername advies

Bedrijfsovername advies

Bedrijfsopvolgingsadvies

Je hebt de afgelopen jaren grote investeringen gedaan in jouw of ‘de’ (familie)onderneming. Financieel, maar ook in tijd en energie. Nu is het moment gekomen dat je deze onderneming wilt (laten) overnemen. Daarbij kom je voor vragen te staan:

  • Wat is voor mij het beste moment om mijn bedrijf over te gaan dragen of over te nemen? Wat koop of verkoop ik precies?
  • Ga ik een opvolger vinden of hoe stap ik in mijn nieuwe eigen bedrijf?
  • Wanneer start ik met het aantrekken van mijn bedrijfsopvolger?

Bij bedrijfsopvolging en bedrijfsovername kom je voor vraagstukken te staan die te maken hebben met de zakelijke kant én de persoonlijke, emotionele impact. Maar vooral ook vragen waarvoor inzicht in ‘de cijfers’ nodig is.

Met Analysyd

Om tot antwoorden te komen, is het belangrijk om een registeradviseur bedrijfsopvolging als kritische sparringpartner te hebben. Als dat nodig is: aangevuld met belastingadvies. Zodat je in de opeenvolgende overnamefasen de goede dingen doet én de dingen goed doet.

Via een pragmatische en doelgerichte werkwijze, neem je met Annelies Schuler de facetten van de overname door. Daarbij staan jij en jouw wensen altijd centraal. Annelies Schuler adviseert en begeleidt je op een vakkundige, oplossingsgerichte manier. Verfrissend én verrassend.

Contact met Analysyd?
Bel, mail of
vul het formulier in

M 06 – 20 81 60 17
 annelies@analysyd.com

Stuur je bericht

Lidmaatschap RB