Selecteer een pagina

Belastingadvies

Belastingadvies

Belastingadvies

De onderneming die je ooit voor ogen had, heeft nu een ‘eigen vorm’ gevonden. En is flexibel genoeg om in te blijven spelen op wat de markt vandaag en morgen vraagt. Belastingtechnisch levert dat interessante vragen op. Vragen die je pas wilt en kan beantwoorden, na een second – of third – opinion. Zoals:

  • Is een eenmanszaak of bv belastingtechnisch de beste rechtsvorm voor mijn onderneming?
  • Hoe weet ik op tijd welke én hoeveel belasting ik verschuldigd ben?
  • Wanneer kan ik een discussie met de belastingdienst aangaan?

De fiscale wetgeving verandert continu. Als je wilt weten welke veranderingen voor jou van belang zijn, dan vraagt dat om gedegen kennis en ervaring. Alleen zo krijg je jouw fiscale doel scherp en koers helder.

Met Analysyd

Om jouw fiscale koers richting dat doel helder te krijgen, is het essentieel om een fiscaal jurist als kritische sparringpartner en belastingadviseur te hebben. Als dat nodig is: aangevuld met Business Coaching. Zodat je vandaag de juiste fiscale beslissingen neemt voor jouw ondernemerschap van morgen.

Met een verrassende en pragmatische aanpak nemen we de fiscale mogelijkheden door die aansluiten bij jouw wensen en eisen. Annelies Schuler adviseert en begeleidt je op een vakkundige, oplossingsgerichte manier. Verfrissend én verrassend.

Contact met Analysyd?
Bel, mail of
vul het formulier in

M 06 – 20 81 60 17
 annelies@analysyd.com

Stuur je bericht

Lidmaatschap RB